Klik gelijk door naar


Authors

Let's Race - Donington Park - Race 1

Let's Race - Donington Park - Race 1

Let’s Race!

Dit weekend gaat het gebeuren! Het aankomende paasweekend vindt de eerste wedstrijd van het 2018 seizoen plaats in Donington Park. Ik kan niet wachten om mezelf voor het eerst te gaan meten met de andere rijders en te zien wat we er dit seizoen van kunnen maken!

2018 website en FBsponsorbanner.jpg

Sponsoren

Racen is niet mogelijk door de steun van mijn sponsoren. Daarom ben ik erg blij dat ik twee nieuwe sponsoren mag verwelkomen die mijn gaan ondersteunen. Dit zijn de Stena Line en Ribhouse Texas uit Epe. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor hun steun en ik zal er alles aan doen om jullie support om te zetten in goede resultaten.

 

Voor het eerst in 2018 op de Chassis Factory GP2 motor

Voor het eerst in 2018 op de Chassis Factory GP2 motor

Voorjaars training Cartagena Spanje

Begin maart was het dan eindelijk weer zover. Voor het eerst op de Chassis Factory GP2 sinds de BSB Assen in oktober. Net zoals het jaar ervoor reisden we begin maart af naar het zonnige zuid-Spanje om te testen tijdens de officiële British Superbike test op Cartagena. Ik ging vol goede motivatie naar Spanje want na zo’n lange tijd niet gereden te hebben kon ik niet wachten om weer van start te gaan.

We hadden goed weer en we kunnen terugkijken op een positieve test. We waren maar liefst 3 seconden sneller dan vorig jaar en we hebben alle mogelijke opties die we wilden proberen uit kunnen testen in de vier dagen die we gereden hebben.

snip_20180329000837.png

Tijdschema Donington

Omdat deze eerste race tijdens het paasweekend is zullen we op zaterdag, zondag en maandag rijden. Het schema zal er dit weekend als volgt uit zien:

Zaterdag:
                10:05 – 10:35 Vrije training 1
                15:00 – 15:30 Vrije training 2

Zondag:
                11:45 – 12:15 Kwalificatie
                17:25 Sprintrace – 10 Laps

Maandag:
                10:07 – 10:15 Warm-up
                15:40 Hoofdrace 18 Laps

Let op dit zijn Engelse tijden, in Nederland is het dus een uur eerder.

Je kan alle sessie live volgen via de onderstaande link

http://www.britishsuperbike.com/live-timing/

Ik hou jullie op de hoogte. Let’s Race!

Snetterton 300 - Race 4 - GP2

Snetterton 300 - Race 4 - GP2

0