Klik gelijk door naar


Authors

Brands Hatch GP - Race 6 - GP2

Brands Hatch GP - Race 6 - GP2

Knockhill moesten we helaas overslaan in verband van het samenvallen met mijn laatste tentamens maar dit weekend zijn we er weer bij! Ik heb al mij tentamens gehaald dus het was in ieder geval voor een goed doel.

Ik heb veel zin in het weekend en ik kan niet wachten om na een lange pauze weer te gaan racen!Brands Hatch is waar dit weekend de zesde race van dit jaar plaats vindt. Eerder dit seizoen waren we hier al op de Indy baan, het korte circuit, maar deze keer rijden we op Brands Hatch GP. Dit is het lange circuit. Het eerste deel is hetzelfde als de Indy maar na de vierde bocht gaan we ditmaal over het snelle en vloeiende deel waar we normaal terug op start finish draaien. Brands Hatch is een spectaculaire baan met veel hoogteverschillen en het is dan ook fysiek zwaar om hier te rijden.

Het weekend ziet er als volgt uit:
Vrijdag:
-          Vrije training 1: 09:35 – 10:05
-          Vrije training 2: 14:35 – 15:05

Zaterdag:
-          Kwalificatie: 11:10 – 11:40
-          Race 1: 17:10 – 12 Laps (sprint race)

Zondag:
-          Warm-up: 10:11 – 10:19
-          Race 2: 15:40 – 18 Laps (feature race)

Let op! Dit zijn Engelse tijden, in Nederland is het dus een uur later

Cadwell Park - Race 8 - GP2

Cadwell Park - Race 8 - GP2

Snetterton 300 - Race 4 - GP2

Snetterton 300 - Race 4 - GP2

0