Klik gelijk door naar


Authors

Silverstone National - Race 9 - GP2

Silverstone National - Race 9 - GP2

Dit weekend vind de negende race plaats op het Nationale circuit van Silverstone. Normaal gesproken rijden we met de British Superbikes op het Grand-Prix circuit waar ook de Formule1 en MotoGP rijden maar door baan omstandigheden waar het water niet weg kan lopen ontstaan er plassen en zo aquaplanning. De MotoGP is zelfs twee weken geleden compleet afgelast omdat het met regen niet mogelijk was om op het achterste deel van het circuit te rijden. Nu rijden we een heel kort circuit van maar 1,6 mijl (ongeveer 2 km) waarbij we alleen het eerste en laatste deel van het circuit gereden wordt. Dit is erg jammer want het GP circuit van Silverstone is heel mooi en nu is het een stuk minder spectaculair met dit kleine circuit.

Er zijn een aantal wijzigingen in het tijdschema omdat de races nu in plaats van 12 en 16 ronden zijn verlengt naar 18 en 26 ronden. De rest van het tijdschema is als volgt:

Vrijdag:
Vrije training 1: 09:35 – 10:05
Vrije training 2: 14:35 – 15:05

Zaterdag:
Kwalificatie: 11:05 – 11:35
Race 1: 17:05 – 18 Laps (sprint race)

Zondag:
Warm-up: 10:07 – 10:15
Race 2: 15:40 – 26 Laps (feature race)

de motorfiets is er klaar voor!

Ik heb er zin in om weer te gaan strijden voor wat we waard zijn! De voorspellingen zijn niet al te best qua weer, het zal heel het weekend bewolkt zijn met grote kans op regen op zaterdag. We gaan zie in hoeverre dit ook echt uitkomt.

Brands Hatch GP - Race 12 - GP2

Brands Hatch GP - Race 12 - GP2

Cadwell Park - Race 8 - GP2

Cadwell Park - Race 8 - GP2

0