Klik gelijk door naar


Authors

Back to business - Donington Park GP - Round 5 - GP2

Back to business - Donington Park GP - Round 5 - GP2

Een kort seizoen, na bij de eerste wedstrijd in augustus mijn pols op twee plekken gebroken te hebben en in het gips gezeten te hebben gaan we het dit weekend weer proberen! Dit weekend is alweer de een na laatste wedstrijd van het seizoen 2020 op het circuit van Donington Park, dezelfde plek waar ik mijn pols brak. De afgelopen weken heb ik in het gips gezeten en eenmaal uit het gips hard gewerkt aan de mobiliteit in mijn pols. Na hard werk gaan we het dit weekend weer proberen en kijken of we goed rond kunnen komen.

Chassis Factory at work

De weersvoorspellingen zijn helaas erg slecht en er is grote kans dat we drie natte dagen krijgen met name op zaterdag wanneer er maar liefst 13mm neerslag kan vallen. Desondanks heb ik er heel veel zin in om weer op de motor te stappen en rustig weer de draad op te pakken. De motor is er weer opgeknapt en er helemaal klaar voor! We rijden dit weekend de GP layout van het circuit waar in het begin van het seizoen we alleen de nationale baan reden.

Ready to go!

Het tijdschema ziet er zo uit: (Nederlandse tijd)

Vrijdag:
Free Practice 1: 11:40 – 12:10
Free Practice 2: 15:00 – 15:30

Zaterdag:
Kwalificatie: 12:40 – 13:05
Race 1: 17:45 – 12 Laps

Zondag:
Warm-up: 11:35 – 11:45
Race 2: 16:25 – 18 Laps

Alle sessies zijn live te volgen op http://www.britishsuperbike.com/live-timing en de wedstrijden te zien op de Eurosport Player.

BSB RESTART! Round 1

BSB RESTART! Round 1

0