Klik gelijk door naar


Authors

Veel nieuws op Tomás zijn website!

Beste vrienden van Tomás,

Er is van de week weer veel nieuws bijgekomen op mijn website.

Ten eerste heb ik 2 maal in de krant gestaan in Barendrecht. In dit artikel vertel ik hoe de Moriwaki Cup in elkaar zit, waar we dit jaar allemaal gaan rijden en wat mijn aspiraties zijn:

Een plaats in de top 10!

Klik op het artikel om het helemaal te lezen.

Ook zijn van het weekend de foto's van de wintertraining in Cartagena en Almeria op mijn website geplaats. Als je op de onderstaande foto klikt kom je op mijn website. Zoals je kan zien zijn de foto's van DAT Photography weer erg goed geworden en zitten er mooie actiefoto's bij ook van Robert Schotman #9 en Coen Bouwmeester #70. Ik hoop dat jullie het ook mooie foto's vinden.

Stuur me maar een berichtje als jullie ze gezien hebben.

 

Klik om alle foto's van Almeria te bekijken.

De seizoenstart komt nu wel erg dicht bij! in het weekend van 14 maart rijden we nog een training en onze eerste race op het circuit van Navarra in Noord-Spanje. Daar zullen alle rijders voor het eerst op de start grid staan en dan weten we ook waar we staan.

Spannend!!! en natuurlijk hou ik jullie op de hoogte.

Het seizoen 2014 gaat starten!

Leuk Artikel in Het Zuiden

0