Klik gelijk door naar


Authors

Nog 2 weken dan mogen we weer!

Nog 2 weken dan mogen we weer!

Nog twee weekjes!

Het is bijna weer tijd om op de motor te stappen, en gelukkig want zes weken niet rijden is een lange tijd! Over twee weken staan Race 6&7 op het programma op het circuit Snetterton 300! In tegenstelling tot andere banen is deze vrij vlak en hij lijkt een beetje op Assen dus ik heb er veel zin in en kan niet wachten om weer met de andere jongens te vechten om elke plek!

Snetterton 300 - 19-20-21 juni race 6&7

Hopelijk staat het geluk wat meer aan onze zijde als de laatste tijd, op Oulton Park eens stotterende motor waardoor ik vanaf de op één na laatste plek moest starten en een race zonder quickshifter waarbij ik een inhaalrace van de 34e naar de 21e plek maakte en ondanks de weinige rijtijd en de quickshifter toch mijn persoonlijke record op deze baan aan wist te scherpen.

Een week later tijdens een training op mijn Supermotard op het Belgische Circuit was mijn motor al na een kwartier kapot en konden we ook weer inpakken….

Maar ondanks alles reizen we vol goede moed weer af naar Engeland om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten! Ik kan niet wachten want op de filmpjes die ik al gezien heb ziet de baan er goed uit en ik hoop weer in de top-15 te kunnen eindigen aan het einde van dit weekend!

In actie op de Supermoto op Assen

Op Vrijdag 19 Juni hebben we zoals gewoonlijk weer een vrije training en de eerste kwalificatie. De vrije training is om 11:10 en duurt een half uur. De eerste kwalificatie is pas om 16:10 en duurt ook een uur

Foto Ian Hopgood

Op zaterdag 20 juni hebben we de tweede kwalificatie en de eerste race van het weekend! De tweede kwalificatie is al om 10:05 en duurt een half uur. De eerste race over 10 ronden vind weer redelijk laat plaats. De start is om 15:30.

Op zondag 21 juni hebben we om 09:55, 8 minuten Warm-Up en de tweede race start om 14:55 en is 12 ronden lang.

Genoeg rijtijd dus!

LET OP! ER IS 1 UUR TIJDSVERSCHIL DUS ALLES IS EEN UUR LATER IN NEDERLAND.

Alle uitslagen en de live-timing kun je vinden op www.tomas-gp3.net/live

Race 6&7 : On our way to Snetterton!

Race 6&7 : On our way to Snetterton!

Op weg naar Oulton Park voor race 5

Op weg naar Oulton Park voor race 5

0