Klik gelijk door naar


Authors

Fijne Feestdagen!

Fijne Feestdagen!

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Het is een tijdje stil geweest want na het seizoen heb ik me volledig gefocused op de universiteit waar ik in september ben begonnen. Ik heb het erg naar mijn zijn en alles gaat goed tot nu toe!

Ik wil iedereen bedanken die mij het afgelopen jaar gesteund heeft. Zonder jullie hulp zou het voor ons niet mogelijk zijn om op dit niveau te rijden. We hebben heel veel geleerd afgelopen jaar in mijn eerste jaar op de supersport. Elk weekend zijn we weer een beetje sneller geweest en ik heb er vertrouwen in dat we deze stijgende lijn volgend jaar door kunnen zetten.

wat een beauty!

Volgend jaar gaan wij onze Moto2 verder ontwikkelen in de British GP2 klasse. Dit is een nieuwe klasse in de British Superbikes. We gaan dus weer een heel seizoen in Engeland rijden en daar heb ik heel veel zin in! Momenteel zijn we druk bezig om alles voor dit nieuwe seizoen klaar te maken. Het is een hele nieuwe klasse en de regelementen zijn ook allemaal nieuw. Hier zullen we ons aan moeten houden dus dat betekent een paar kleine aanpassingen. Na de eerste twee keer rijden op de Moto2 hebben we ook verbeterpunten gevonden en die zijn we nu aan het aanpakken.

Met een lach het nieuwe seizoen in!

Dubbele race op Oschersleben

Dubbele race op Oschersleben

0