Klik gelijk door naar


Authors

Dubbele race op Oschersleben

Dubbele race op Oschersleben

Na vier weken geen races gehad te hebben gaan we dit weekend eindelijk weer van start op het Duitse circuit Oschersleben. Dit circuit ligt in oost Duitsland en ik ben hier al meerdere keren geweest. Dit jaar hebben we hier al een wedstrijd gehad en ik weet dus hoe het circuit in elkaar zit. Het is een kort circuit met veel doordraaiers. We rijden dit weekend drie dagen, namelijk vrijdag, zaterdag en zondag. Vrijdag rijden we alleen maar één keer laat in de middag.

veel doordraaiers op Oschersleben

Eerder dit seizoen hebben we hier mijn eerste top tien finish behaalt. Sindsdien hebben we alle races in de top 10 gefinished en dus kijk ik uit naar aankomend weekend om te zien of we nog een stap kunnen maken naar de top 5! Het is een goed circuit voor mij op de standaard motor omdat er niet veel rechte stukken in zitten. Ik ben klaar om te vechten voor top 5 klasseringen!

Klaar om te gaan!

Het tijdschema voor dit weekend is:

Vrijdag:

17:40 – 18:00 – vrije training

Zaterdag:

10:35 – 10:55 – kwalificatie 1

13:08 – 13:28 – Kwalificatie 2

14:48 – 15:23 – Race 1

Zondag:

9:15 – 9:25 – Warm up

10:55 – 11:35 – Race 2

 

Heeft u niks te doen dit weekend? Kom gerust langs! De koffie staat klaar!

Fijne Feestdagen!

Fijne Feestdagen!

Drukke weken voor de boeg!

Drukke weken voor de boeg!

0