Klik gelijk door naar


Authors

Drukke weken voor de boeg!

Drukke weken voor de boeg!

De komende drie weken zijn goed gevuld met racen. We rijden namelijk 3 races in 15 dagen! Dit is op zich al heel erg veel maar ook zijn deze drie races in drie verschillende landen, namelijk Nederland, Engeland en Frankrijk.

Drukte!

Aankomend weekend vindt de zesde race van dit seizoen van de OW-Cup plaats. Dit is zoals meestal op Assen. Voorafgaand aan de wedstrijddag op zaterdag gaan we morgen nog een dag testen. Dat betekent nog vijf sessies om de afstelling te perfectioneren en na een maand lang niet rijden weer terug in ons ritme te komen. Ik heb er erg veel zin in en ik ben zeer gemotiveerd om te presteren. De vorige race op Oschersleben hebben we kunnen proeven hoe het is om in de top-10 te rijden en dit weekend gaan we zeker weer proberen om dit te evenaren. Ik voel me goed en ben klaar om te rijden!

Het gevoel op assen wordt beter en beter!

Zaterdag avond komen we terug om zondag een dagje dirt track mee te pakken. Bij dirt track gaat het vooral om de motorbeheersing en je leert hier heel goed hoe je de motor kan laten sliden. Dit komt van pas bij het aanremmen op het grote circuit en daarom is het ook erg populair onder de wegracers. Het wordt mijn eerste keer maar ik heb er heel veel zin in!

Dirt Track is een zeer populaire trainings mogelijkheid

Op woensdag middag vertrekken we dan voor het eerst dit seizoen weer naar Engeland. Hier gaan we op het GP circuit van Brands Hatch een wildcard meerijden in de British Supersport. Het niveau in deze klasse is erg hoog en we zijn benieuwd hoe we ons kunnen meten in dit veld. Het gaat vooral om ervaring op doen en plezier hebben want we doen hier natuurlijk niet mee voor het kampioenschap. Ik heb er heel veel zin in om terug te keren naar de British Superbike paddock en mij te meten met de grote jongens! Het is een driedaags evenement met twee races, één op zaterdag en de andere op zondag.

vorig jaar gingen we hier rond op de Moto3, nu op een dikke Supersport!

Zondag avond rijden we naar huis om vroeg in de ochtend aan te komen. Dan moet alles snel geprepareerd worden want woensdag ochtend heel vroeg moeten we alweer vertrekken naar Dijon et Prenois in Frankrijk. Hier vinden de 7e en 8e race van het OW-Cup seizoen plaats. Ik ben al een aantal keer met de Moriwaki op Dijon geweest maar met de 600cc is dit weer een nieuwe baan en dus ook een hele nieuwe beleving! Dijon is een hele gave baan met veel hoogteverschillen. Het lijkt me onwijs gaaf om hier met een dikke 600cc machine over heen te vlammen!

Dijon et Prenois, bekend van de Moriwaki maar weer een nieuwe uitdaging op de 600cc!

Heb je zin om op één van deze races langs te komen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk! Stuur ons een berichtje wanneer je wilt komen en wij regelen de toegangskaarten voor je! Natuurlijk staat er op het circuit een hapje en drankje voor je klaar!

Hopelijk tot ziens op de Startgrid!

Dubbele race op Oschersleben

Dubbele race op Oschersleben

PRO TEST CARTAGENA 2017!

PRO TEST CARTAGENA 2017!

0