Klik gelijk door naar


Authors

Donington Park National - Race 3 - GP2

Donington Park National - Race 3 - GP2

Dit weekend vind alweer de derde wedstrijd van het seizoen plaats. Dit keer op het nationale circuit van Donington Park. Dit is bijna hetzelfde als het GP circuit alleen de laatste twee bochten worden niet gereden. Donington Park is een circuit met heel veel hoogteverschil. Het is een vrij snelle en vloeiende baan.

De weersvoorspellingen voor dit weekend zijn redelijk goed. Zoals het er nu uitziet zijn vooral de vrijdag en zaterdag mooi weer en is er wat kans op regen op de zondag. We hopen natuurlijk dat het zo lang mogelijk droog blijft zodat we veel kunnen leren.

We hebben nog wat aanpassingen gedaan voor dit weekend en raken steeds vertrouwder met de nieuwe motorfiets. Ik heb er vertrouwen dat we dit weekend weer een stap kunnen maken en dichter bij de rest kunnen komen.

Het weekend is als volgt:

Vrijdag:
Vrije training 1: 09:40 – 10:20
Vrije training 2: 14:40 – 15:10

Zaterdag:
Kwalificatie: 11:05 – 11:35
Race 1 (sprint) : 17:00 – 20 Laps

Zondag:
Warm-up: 09:40 – 09:48
Race 2 (feature): 15:40 – 24 Laps

LET OP! DIT ZIJN ENGELSE TIJDEN, IN NEDERLAND IS HET DUS EEN UUR LATER.

Alle sessies zijn te volgen met live timing op: www.britishsuperbikes.com/live-timing

 

 

 

Brands Hatch GP -Race 4 - GP2

Brands Hatch GP -Race 4 - GP2

Oulton Park - Race 2 - GP2

Oulton Park - Race 2 - GP2

0