Klik gelijk door naar


Authors

Oulton Park - Race 2 - GP2

Oulton Park - Race 2 - GP2

Dit weekend rijden we de tweede wedstrijd in het British Superbike kampioenschap op het Engelse circuit van Oulton park. Dit is een typisch Engels circuit, heel smal, door bossen en met heel veel hoogteverschil. Het wordt ook wel omschreven als een achtbaan door rijders die hier voor het eerst komen. Het is een erg krap circuit met variëteit tussen snelle en langzame bochten. Hopelijk kunnen we de problemen van de eerste wedstrijd dit weekend verder oplossen en zo langzaam naar een stabiele set-up komen. Ik heb er in ieder geval al het vertrouwen in.

De weersomstandigheden zijn vrij matig dit weekend, zeker ten opzichte van het super weer gedurende de eerste race. Dit weekend zou het als het goed is wel droog moeten blijven maar met temperaturen nog onder de tien graden blijft het verre van ideaal op dit baantje.

Het weekend bevat zoals gewoonlijk weer twee vrije trainingen, één kwalificatie, een sprintrace en een hoofdrace. Echter is het een vakantiedag deze maandag en daarom rijden we dit weekend op zaterdag, zondag en maandag. Het schema van dit weekend is als volgt:

Zaterdag:
Vrije training 1: 09:30 – 09:55
Vrije training 2: 13:30 – 13:55

Zondag
Kwalificatie: 13:25 – 13:50
Sprint race: 17:20 – 12 Laps

Maandag
Warm-up: 10:15 – 10:23
Hoofdrace: 15:40 – 16 Laps

LET OP! DIT IS ENGELSE TIJD, IN NEDERLAND IS HET EEN UUR LATER.

Ik heb er heel veel zin in en vertrouw er op dat het een succesvol weekend gaat worden. Ik hou jullie op de hoogte!

Donington Park National - Race 3 - GP2

Donington Park National - Race 3 - GP2

Silverstone - Race 1 - K2S

Silverstone - Race 1 - K2S

0