Klik gelijk door naar


Authors

Moriwaki Introductieweekend bij TKRP

Moriwaki 250 Junior Cup met wit.jpg

Vorig weekend hadden we weer het introductie weekend bij Ten Kate Motoren. Het was de officiële start van het seizoen 2014 en bijna alle rijders waren er. Volgend seizoen rijden er jongens uit allerlei landen mee zoals Hongarije, Zwitserland, Duitsland, Canada, Polen, Tsjechië en zelfs iemand uit Australië!!!

Als eerst hebben we een rondleiding gehad door het gebouw van Ten Kate Motoren en daarna zijn we aan de technische dingen begonnen. We hebben een technische training gehad over wat je aan de motor mag afstellen en wat niet. Daarna hebben we de pakken, helmen, laarzen en handschoenen gepast en zijn we voor de website op de foto geweest.

’s Middags hebben we ook nog naar de briefing van Joey Litjens geluisterd die ons dit jaar weer gaat steunen met coaching langs de baan. Hij heeft een plan gemaakt waarin we het seizoen op gaan delen in drie stukken en in die stukken oefenen we steeds op andere dingen zoals rij houden etc. Ook Hennie Lentink  heeft ons een een briefing gegeven hoe we ons moeten gedragen op het circuit en hoe het regelement in elkaar zit. ’s Avonds hebben we met iedereen gegeten en toen ben ik bij Vasco gaan logeren.

De volgende morgen moesten we weer vroeg op want we hadden een boot camp met Michelle Mussche en Jan-Hein. We hebben eerst opgewarmd met hardlopen en daarna krachtoefeningen gedaan. Het was heel leuk en ook lekker om even een uurtje hard te sporten. Na de boot camp heeft Jan-Hein ons een presentatie over voeding en bewegen gegeven en ons daarin uitgelegd hoe je het best kan sporten en wat het beste is om te eten na en voor het sporten. Als laatste hadden we een Media Training van José Martin. Dit was al de derde keer dat ik die kreeg omdat we dat elk seizoen doen maar ik heb toch weer wat bijgeleerd. Het was al met al weer een heel geslaagd weekend en leuk om de nieuwe jongens te leren kennen! Ik kan niet wachten op de eerste race in Navarra!

Tot ziens op de start grid!!

Tomas GP3 sticker.png

2014-01 Video van een snelle ronde op Calafat Spanje

Nieuwe website #T16 online

Nieuwe website #T16 online

0