Klik gelijk door naar


Authors

Nieuwe website #T16 online

Nieuwe website #T16 online

Vandaag is mijn nieuwe website

www.tomas-gp3.net

online gegaan!

De laatste weken hebben we hier hard aan gewerkt en hij is heel mooi geworden. De komende weken zullen we er nog meer informatie over het komende seizoen van de Moriwaki 250 junior Cup en de Yamaha YZF R125 Cup op de site gaan zetten. Nu al kan je agenda voor 2014 bekijken, de laatste foto's van de trainingen op Catalunya en Calafat in Spanje staan erop en natuurlijk kan je, je inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Al met al de moeite waard om de site even te bezoeken. Als je dat doet laat dan gelijk even berichtje achter om me te vertellen wat je ervan vindt!

 

Moriwaki Introductieweekend bij TKRP

Trainen tussen Oud & Nieuw in Calafat

0