Klik gelijk door naar


Authors

Alpine Hearing Protection sponsort Tomás

Hallo vrienden van Tomás,

Zoals jullie weten is gehoorbescherming heel belangrijk bij het motorracen want je hebt zo een gehoorbeschadiging opgelopen. Daarom rij ik sinds vorig seizoen met Alpine Hearing Protection. Jammer genoeg heb ik ze de laatste keer in Spanje tijdens de kerst training in Calafat laten liggen maar toen ik dat tegen Shirley Klarenbeek van Alpine Hearing Protection vertelde, boden de mensen Alpine Hearing Protection mij aan om een nieuwe set te sponsoren.

Met een sort kitspuit wordt er een pasta in je oren gespoten om eem model te maken.

Met een sort kitspuit wordt er een pasta in je oren gespoten om eem model te maken.

Dus vandaag ben ik samen met mijn moeder naar Soesterberg geweest waar het kantoor van Alpine zit om mijn oordoppen aan te laten meten. Eenmaal daar werden we hartelijk ontvangen door Shirley en begonnen we met aanmeten. Eerst werden er watjes in mijn oor gestopt en toen werd er een soort pasta in gespoten. Die pasta word na ongeveer 5 minuten hard en dan heb je de vorm van je oor. Je hoort helemaal niks die vijf minuten en als ze er uit zijn zie je precies hoe je oor er van binnen uitziet. Dan is het in principe al weer klaar. Die vorm wordt weer nagemaakt en dan heb je je gehoorbescherming die je oren perfect beschermen.

Hartelijk bedankt Shirley Klarenbeek en Alpine Hearing Protection!

Hartelijk bedankt Shirley Klarenbeek en Alpine Hearing Protection!

Ik wil Alpine Hearing Protection heel erg bedanken voor hun steun. Voor iedereen die ook professionele gehoorbescherming wil, kom allemaal 20 t/m 23 februari naar de MotorBeurs in Utrecht en laat ze aanmeten want je hebt maar één paar oren.

Meer informatie kun je vinden op:

http://www.alpine.nl/

https://www.facebook.com/alpinehearingprotection?fref=ts

of kom langs op de stand tijdens de MotorBeurs in hal 11 op standnummer C004.

 
 

Wintertraining op Cartagena & Almeria

2014-01 Video van een snelle ronde op Calafat Spanje

0