Klik gelijk door naar


Authors

Prettige Feestdagen en de beste wensen voor 2016!

Dit wordt mijn laatste blog van 2015. 
Het jaar is razend snel voorbij gegaan en sinds mijn laatste race in oktober zijn we al weer volop bezig met het nieuwe seizoen. Werken aan het budget voor 2016, op zoek naar nieuwe sponsoren, werken aan de motor om hem nog beter te maken en veel huiswerk en leren voor school om te zorgen dat ik er aan het begin van het seizoen 2016 in april goed voor sta.

Via deze blog wil ik iedereen die mij volgt en steunt dan ook hartelijk bedanken voor het mooie jaar. Fijne feestdagen en een 2016 in goede gezondheid en met veel geluk.


Tot ziens op de start grid in 2016!

 


We mogen bijna weer! Mijn eerste blog in 2016

We mogen bijna weer! Mijn eerste blog in 2016

De racekalender 2016 is er weer.

De racekalender 2016 is er weer.

0