Klik gelijk door naar


Authors

Op weg naar Oulton Park voor race 5

Op weg naar Oulton Park voor race 5

Aankomend weekend staat alweer de vijfde race van de Hel Motostar British Championship voor de deur op Oulton Park. Dit is één van de circuits waar ik al geweest ben en ik vind het een mooi circuit!

We rijden dit weekend helaas maar één race, dit is in verband met de tijden want op zondag mag er pas vanaf 12:00 gereden worden. Dit is erg jammer maar ze kunnen er ook niets aan doen. Doordat aankomende maandag een feestdag is in Engeland worden de sessies in plaats van op vrijdag, zaterdag en zondag op zaterdag, zondag en maandag verreden. Het is dus wel belangrijk om hier rekening mee te houden als je live timing gaat volgen, ook moet je dan rekening houden met een uur tijdsverschil, dus alle tijden in Engeland zijn een uur later in Nederland.

Het programma en de live timing vindt je op www.tomas-gp3.net/live

Ik sta vol goede moed aan de start! Het kan nog wel eens regenen op Oulton Park….. maar ook daar zijn we goed op voorbereid!

Oulton park vorig jaar

Oulton Park is een van de drukst bezochte evenementen van de British Superbike! De afgelopen twee keer dat wij hier geweest zijn kon je amper over de paddock lopen omdat het zo onwijs druk was ook al regende het de hele dag lang!

Kortom, het beloofd een mooi weekend te worden en we gaan vol voor de punten strijden!

Nog 2 weken dan mogen we weer!

Nog 2 weken dan mogen we weer!

Op weg naar Brands Hatch voor Race 3 & 4

0