Klik gelijk door naar


Authors

Seizoensfinale op Brands Hatch GP!

Seizoensfinale op Brands Hatch GP!

Het wordt alweer de derde en laatste keer dit seizoen dat we afreizen naar Brands Hatch! we hebben dit jaar al één keer de Indy baan gereden en één keer de GP-baan. Dit wordt de tweede keer op de GP-baan en tevens het laatste weekend van het seizoen gevolgd door het afsluitingsfeest!

foto credit: Jan TImmerman - JTS Fotografie

Brands Hatch is een baan met veel hoogteverschillen en is daarom best ingewikkeld. Snelle en langzame bochten wisselen elkaar af en het is niet gemakkelijk om in te halen. De weersvoorspellingen zijn niet al te goed en er wordt dan ook vrij veel regen verwacht maar zoals wel vaker blijkt zitten ze er regelmatig naast en kan het ook zomaar het hele weekend droog blijven. Ik heb veel zin om voor de laatste keer te gaan knallen en ondanks dat Brands Hatch niet mijn allerbeste baan is gaan we er weer alles aan doen om twee keer dik in de punten te finishen!

oh Hey! foto credit: Jan Timmerman - JTS Fotografie

We nemen dit weekend Hessel mee als monteur, Hessel gaat mij helpen met de data en persoonlijke ondersteuning gedurende het weekend en ik kan niet wachten om samen met hem te gaan werken!

Het tijdschema voor Brands Hatch is weer volgens het gebruikelijke opgebouwd:

Vrijdag:
Vrije training: 11:10 – 11:35
Kwalificatie 1: 14:40 – 15:05

Zaterdag:
Kwalificatie 2: 09:55 – 10:20
Race 1: 14:25 – 10 Laps

Zondag
Warm-Up: 10:28 – 10:36
Race 2: 14:05 – 14 Laps

Ik vind het heel jammer dat het alweer de laatste race van het seizoen is want ik heb het altijd super naar me zin op het circuit! We gaan er dan ook een mooi weekend van proberen te maken en voornamelijk te genieten op de baan. Ik heb er heel veel zin in en ga er alles aan doen om een goede prestatie neer te zetten!

Home Race Assen!

Home Race Assen!

0