Klik gelijk door naar


Authors

Home Race Assen!

Home Race Assen!

Home Race Assen!

Het is zover, voor het DAT-Racing Team het grootste evenement van het jaar. De British Superbike komt naar Assen! Omdat dit onze enige race in Nederland is komen er veel sponsoren kijken en daarom is dit een belangrijk weekend voor ons. Het is fijn dat we op deze manier aan onze sponsoren kunnen laten zien waarom we wekelijks naar Engeland overreizen en ze een stukje te laten meemaken van deze geweldige sfeer!

Ready to Race!

Sfeer gaat er zeker komen want dit weekend rijd de Duitse NEC ook met ons mee. Dit betekend dat onze klasse in twee delen gesplitst word, de open klasse waar wij in rijden en de standaard klasse. Ondanks dat ze dit gedaan hebben staan er nog steeds 49 man ingeschreven. Dit is onwijs veel en er zullen dan ook nog 5 mensen af moeten vallen omdat er simpel weg niet meer dan 44 mogen starten.

Ik ken Assen natuurlijk goed en ik kan dan ook niet wachten om weer te gaan rijden en de sponsoren te laten zien wat we kunnen. Assen is een snel en vloeiend circuit en dat ligt mij wel. Ik hoop op een gezellig weekend waarin we vooral veel plezier gaan hebben en weer goede resultaten neer kunnen zetten.

Het tijdschema voor Assen is:

Vrijdag
Vrije training: 09:00 – 09:25
Kwalificatie 1: 13:55 – 14:20

Zaterdag:
Kwalificatie 2: 12:00 – 12:25
Race 1: 17:00 – 10 Laps

Zondag:
Warm-up: 09:37 – 09:45
Race 2: 14:45 – 12 Laps

 

Ik heb er heel veel zin in en ik hoop dat het weer een beetje mee zit! We gaan er een super mooi weekend van maken en veel plezier beleven! Heb je niks te doen dit weekend? Kom gezellig even langs! Je bent altijd welkom in onze tent!

De koffie staat klaar!

Seizoensfinale op Brands Hatch GP!

Seizoensfinale op Brands Hatch GP!

Donnington Park!

Donnington Park!

0