Klik gelijk door naar


Authors

Donnington Park!

Donnington Park!

Aankomend weekend zullen wij weer meedoen aan de race van de British Superbike! Deze race vindt plaats op Donnington Park. Een aantal jaren geleden was dit nog het vaste Britse circuit op de Grand Prix kalender, tegenwoordig rijden ze in plaats van hier op Silverstone maar de World Superbike gebruikt nog wel degelijk dit circuit. Het is daarom een erg bekend circuit en er wordt weer een hoop publiek verwacht.

Donnington Park is een uitdagend circuit met veel hoogteverschillen en een hoop afwisseling tussen vloeiende bochten en kortere bochten.  Vorig jaar was dit mijn eerste race in het volledige BSB-seizoen en zat ik er dus nog niet super bij maar dit jaar gaan we proberen om weer een goed resultaat neer te zetten en vooral veel plezier hebben. Ik kan niet wachten om weer op de motor te stappen en ben dan ook best nerveus! Het voelde raar om vorig weekend thuis te zitten maar nu mogen we gelukkig weer!

Ready to go again!!! Photo credit: Christopher Brown - Raceline Images

Het tijdschema bestaat weer uit een vrije training, twee kwalificaties en twee races. Het tijdschema is:

Vrijdag:
Vrije training: 11.10 – 11.40
Kwalificatie 1: 16.55 – 17.25

Zaterdag:
Kwalificatie 2: 09.30 – 10.00
Race 1: 15.15 – 10 Laps

Zondag:
Warm-up: 09.52 – 10.00
Race 2: 14.55 – 14 Laps

Photo credit: Christopher Brown - Raceline Images

Ik heb heel veel zin om weer te gaan rijden en we gaan er alles aan doen om een zo goed mogelijk resultaat uit te halen! we houden jullie op de hoogte!

Home Race Assen!

Home Race Assen!

Party in the Park!

Party in the Park!

0