Klik gelijk door naar


Authors

Vertrekken naar Cartagena!

Vertrekken naar Cartagena!

Alles is nu echt klaar voor de eerste test op Cartagena aankomende donderdag!

Afgelopen vrijdag avond zijn we dan eindelijk de motor op wezen halen bij Ten Kate Racing Products in Nieuwleusen. Zij hebben er weer voor gezorgd dat alles tiptop in orde is en weer helemaal klaar staat voor het nieuwe seizoen. De nieuwe remklauw zit erop en het nieuwe blok is ook klaar om te gebruiken! Hopelijk hebben we dit niet zo vaak nodig als vorig jaar want toen hebben we wel heel veel pech gehad...

Helemaal klaar om te gaan!

Naast mijn nieuwe blok en remklauw heb ik voor volgend jaar ook een nieuw pak! Het aankomende seizoen zal ik beschermd worden door de pakken van Bert Deroue genaamd D-Race. Ik vind dat het heel mooi is geworden en ik wil Bert Deroue bedanken voor alle hulp met opmeten en zorgen dat alles goed is verlopen!

Maandag vertrekken mijn ouders al naar Cartagena om op woensdag alles op te kunnen bouwen zodat alles klaar is als we op donderdag gaan beginnen aan de test! Zelf vlieg ik op woensdag avond met Jerry van der Bunt en Jorel Boerboom naar Spanje.

Alles past precies!

Deze voorjaarstest komt Jerry weer mee om mij te ondersteunen. Hij gaat de data en afstelling met mij doen om een zo goed mogelijke basis setting te krijgen voor het komende seizoen. Ik vind het erg fijn om met Jerry samen te werken omdat hij zelf ook veel op de 125cc en Moto3 heeft gereden waardoor hij altijd goed weet wat ik bedoel!

Hij mag dan wel niet zo groot zijn, snel is hij zeker!

Ik kan niet wachten om weer op de motor te stappen!

 

Zeer succesvolle voorjaarstest op het Spaanse circuit Cartagena!

Zeer succesvolle voorjaarstest op het Spaanse circuit Cartagena!

We mogen bijna weer! Mijn eerste blog in 2016

We mogen bijna weer! Mijn eerste blog in 2016

0