Klik gelijk door naar


Authors

Teleurstellende thuisrace op Assen

Teleurstellende thuisrace op Assen

Teleurstellende thuisrace op Assen,

 

Het weekend wat zo goed begon met een half natte baan waar ik een achtste tijd pakte eindigde vroegtijdig voor mij. Op vanmorgen ging ik in de natte tweede kwalificatie hard onderuit met een highsider in Duikersloot. Ik zat vol gas 4 en landde dan ook hard op het asfalt. Vrij veel schade aan de motor maar dat viel gelukkig allemaal te maken, zelf wat last aan mijn enkel maar we waren klaar voor de race.

In de regen toen alles nog goed ging voor mijn crash... - Foto: Ad Kievit - www.wegraceinfo.nl 

Ik had een goede start en won een plekje. Dit moest ik echter al snel terug geven en ik verloor op het groepje voor mij. Ik kon samen met Dennis weer wat terug komen en toen ik er eenmaal zo goed als bij was liep mijn blok in elkaar. Einde weekend voor mij dus….

 Zo plat als maar kan! - Foto: Ad Kievit - www.wegraceinfo.nl 

De motor gaat nu naar Ten Kate waar ze hem helemaal uit elkaar halen en kijken wat het probleem is want we hebben wel al heel veel problemen gehad dit jaar. Erg teleurstellend dus maar dit is ook racen.

Hard bevochten weekend op Silverstone GP!

Hard bevochten weekend op Silverstone GP!

Oulton Park brengt ongeluk...

Oulton Park brengt ongeluk...

0