Klik gelijk door naar


Authors

Op weg naar 2015! Hard aan het werk voor de BSB.

Op weg naar 2015! Hard aan het werk voor de BSB.

Hallo vrienden van Tomás,

Het is een tijdje rustig geweest op mijn website en daarom schijf ik deze blog.

Ondanks dat het pas 2 maanden geleden is dat we de laatste wedstrijd hebben gereden en de echte winter nog moet komen zijn we al weer druk bezig met het raceseizoen 2015. Nu we het avontuur in de Moriwaki 250 Junior Cup na drie mooie jaren hebben afgesloten (zie mijn laatste raceverslag) willen we met het DAT Racing team volgend jaar aan de slag in het  Motul Motostar Britsh Moto3 Championship.

Als jullie me vorig jaar een beetje hebben gevolgd hebben weten jullie dat ik al een paar wedstijden in deze spectaculaire raceklasse heb meegereden. Voor een volledig seizoen in het  Motul Motostar Britsh Moto3 Championship  is een grote geldsom nodig en daarom zijn we bezig om zoveel mogelijk sponsoren te verzamelen die mij willen ondersteunen zodat ik volgend jaar in Engeland van start kan gaan.

Het  Motul Motostar Britsh Moto3 Championship bestaat uit 11 races in Engeland en Schotland, en één race in Nederland op ons eigen TT-circuit Assen. De kalender van volgend jaar is al bekend en die kan je vinden door hier te klikken. Als je me vast wil steunen kan je de Tomás Racekalender 2015 met mooie actiefoto’s van vorig jaar te bestellen. Voor  €17,50 krijg je hem thuis gestuurd en draag je gelijk bij aan mijn budget voor volgend jaar.

Daarnaast zijn we bezig om mijn hele website bij te werken en te vernieuwen met alles van het Motul Motostar Moto3 Championship en mijn nieuwe TKRP Honda NSF250R Moto3.  De kalender met alle races van 2015 staat erop en ook dit jaar schrijf ik na elk raceweekend weer een verhaaltje met foto’s en de uitslagen. Kijk er gerust even rond: www.tomas-gp3.net

Kerst en Oud en Nieuw in Spanje 
Als voorbereiding van het seizoen 2015 reizen wij in de kerstvakantie af naar het circuit Jerez de la Fontera. Dit circuit ligt helemaal in het zuiden van Spanje en het is dan ook 2300 km heen en 2300 km terug, dit hele stuk allemaal voor het mooie weer in het uiterste zuiden van Europa. We gaan trainen met mijn door Ten Kate Racing Products geprepareerde Honda NSF 250R Moto3 waarmee ik volgend jaar ook aan de start zal verschijnen van de British Superbike.

Speciaal voor volgend jaar, om een goede afstelling te vinden, hebben wij er veringssensoren op laten zetten om te zien waar we nog verbeteringen kunnen boeken. We hebben nog wat problemen aan de achterkant van de motor en daar proberen we vanaf te komen in deze drie dagen. Op 1 januari 2015 gaan we weer onderweg naar huis om 5 januari weer naar school te gaan.

Dus blijf me volgen!

Met Kerst en Oud & Nieuw in de Spaanse zon!

Cadwell Park: Met een sprong het water in!

0