Klik gelijk door naar


Authors

Laatste test op Motorland Aragon in Spanje

We mogen bijna weer! Komende woensdag reizen we weer af naar de Spaanse zon. Deze keer is het circuit Motorland Aragon de bestemming. Ik ben hier twee jaar geleden al eens geweest met de Moriwaki en ik vind het een hele mooie baan! Hij is vrij snel maar er zitten ook een paar hele korte bochtjes in die heel mooi zijn zoals de omgekeerde corkscrew.

Woensdagochtend vroeg vertrekken we vanuit Barendrecht. Het is 1700km rijden en we hopen om op donderdagmiddag aan te komen op het circuit, dan kunnen we snel de tenten opzetten etc. en dan de motor rijklaar maken.

Onze tenetn op de paddock inclusief een extra slaapplaats in de aanhanger.

Dit weekend is ook de eerste race van de Moriwaki Cup op Aragon dus het is heel leuk dat ik weer met alle jongens ben waarmee ik afgelopen jaren heb gereden en dat we elkaar zo kunnen helpen.

Ook de Moriwaki 250 junior Cup is aanwezig op Aragon.

We rijden drie dagen, 27, 28 februari en 1 maart. Dit is waarschijnlijk de laatste training voordat het seizoen echt begint met de eerste race op Donnington Park met het Hell Motostar British Championship. Ik heb er heel veel zin in en kan niet wachten tot we weer met 30 man over de mooie Britse banen kunnen knallen! Ik ben nog druk aan het trainen om in topvorm aan de start te verschijnen!

Op weg naar de Hell Motorstar British Championship Moto3

Komend seizoen word heel leuk want er rijden in Engeland dit jaar een stuk of 10 Nederlanders mee die ik goed ken en waar ik al vaker mee heb gereden!

Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.


Moeizame tweede test op Motorland Aragon.

Wintertest in Spanje met Jerry van der Bunt

0