Klik gelijk door naar


Authors

Eindelijk het gaat beginnen!

Het is eindelijk zover!

Het eerste weekend van het Hel Motostar British Championship Moto3 staat voor de deur!

De eerste twee races tijdens dit weekend zullen verreden worden op het bekende Britse circuit Donnington Park! Zowel de World Superbike als de MotoGP hebben hier hun wedstrijden gereden of rijden ze hier nog steeds.

Het is een uitdagende baan met flink wat hoogteverschil en zowel snelle stukken als langzame, volop afwisseling dus! Donnington Park staat niet alleen bekend om zijn circuit maar ook om de duizenden bezoekers die elk jaar weer naar het British Superbike weekend komen kijken.

Dit weekend word voor mij het debuut in de British Superbike als officiële rijder, natuurlijk sta ik met ons eigen DAT-Racing Team aan de start met mijn door Ten Kate geprepareerde Honda NSF250R!

Ook ben ik heel blij om aan te kondigen dat ik dit jaar ondersteund word door Macna, HJC en Forma! Zij helpen mij door een geheel kleding pakket samen te stellen voor een lage prijs zodat ik met goede kleding op mijn motor zit! Hiervoor wil ik Ronald Grentzius heel erg bedanken! Samen met de nieuwe kleurstelling van mijn motor is het dus weer helemaal af!

Mijn nieuwe outfit: Macna racepak, Forma racelaarzen en een HJC helm.

De nieuwe kleuren op de kuipen en het zitje dankzij Dubbeldam Truckcoating. Dit jaar met nummer 98.

Ik kan niet meer wachten om van start te gaan, de zenuwen beginnen al flink op te spelen maar ik ben er klaar voor!

Op mijn website www.tomas-gp3.net kun je onder het kopje “Go Live” rechtstreeks mijn vorderingen volgen, hierop kun je tijdens de sessies alle tijden van de rijders zien en na de trainingen komt hierop te staan wat mijn plek, tijd en gevoel was over deze training.

Wel belangrijk is dat ik dit jaar met nummer #98 ga rijden dus voortaan zoeken naar Tomas #98.

 

Ik hou jullie op de hoogte! 


Tomas #98 volop in de punten in Donnington

Moeizame tweede test op Motorland Aragon.

0